TO THE PROBLEM OF THE PERCEPTION OF ITALY IN THE WORLD CINEMATOGRAPHICAL PRACTICES
Abstract
Keywords
Full Text:
PDF (Русский)References
ЛИТЕРАТУРА:
[Электронный текст] Троицкий С.А. Проблема терминологической точности при изучении зон культурного отчуждения // Новое литературное обозрение №133 (3/2015) URL: http://www.nlobooks.ru/node/6298 (дата обращения: 15.11.2017)
Шевлякова Д.А. Доминанты национальной идентичности итальянцев. кулинарная система и регионализм. // Известия Уральского государственного университета. Сер. 1, Проблемы образования, науки и культуры. 2010., № 2 (75). С. 211-219
Рассадина С. А. Герменевтика удовольствия: Наслаждение вкусом. Научное издание. – СПб: ИД «Петрополис», 2010. – 254 с.
LITERATURE:
[Electronic text] Troitskiy S.A. Problem of therminological accuracy in the research of zones of cultural exclusion // Novoe literaturnoe obozrenie №133 (3/2015) URL: http://www.nlobooks.ru/node/6298 (date of access: 15.11.2017)
Shevliakova D.A. Dominants of national identity of Italians, system of cuisine and regionalism. // Izvestia Uralskogo gosudarstvennogo universiteta. Series 1, Problems of education, sciences and culture. 2010., № 2 (75). С. 211-219
Rassadina S.A. Hermeneutics of the joy: enjoyment of taste. Scientific publishing. – Spb, ID «Petropolis», 2010. – 254 с.
Refbacks
- There are currently no refbacks.
Copyright (c) 2018 Studia Culturae
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.